FR   RO
Vineri, 22 Sep 2017
 
 

Certificare ISO

AutentificareManagement al Proiectelor in Constructii PDF Imprimare Email
alt

Management al Proiectelor in Constructii

Furnizam servicii complete de Management al Proiectelor in constructii.
Indiferent de tipul proiectului : cladiri de locuinte, imobile birouri,ansambluri rezidentiale sau hoteluri,spatii comerciale sau industriale va ajutam sa va transformati ideile in investitii profitabile.  Investitia in domeniul imobiliar este un proiect important. S.C.Construction Generale & Management Projets S.R.L asiguram servicii specializate de Management al Proiectelor de investitii in domeniul constructiilor coordonand toate activitatile: concept, planificare, proiectare, executie, monitorizare, receptie, evaluare finala.

indiferent de tipul proiectului: ansambluri rezidentiale, cladiri de locuit
Inconjurati de parteneri de renume  in domeniile lor respective: arhitecti, notari, bancheri, agenti imobiliari si antreprenori va asiguram o buna realizare a proiectului dvs.

1.    Analizam cerintele dvs. si stabilim locul cel mai potrivit pentru proiectul dvs. Este esential sa ascultam si sa intelegem dorintele, nevoile fiecarui client.Suntem capabili de a gasi locul care va va incanta pentru realizarea proiectului dvs.
2.    Va sfatuim si va ajutam sa dobanditi proprietatea dvs. la cel mai bun pret. Ca un consultant independent suntem alaturi de dvs. pentru a va apara interesele in mod independent. Reletiile pe care le-am dezvoltat cu agenti imobiliari, notari, va ajuta sa obtineti terenul dvs. la cel mai bun pret.
3.    Va insotim in demersurile dvs. notariale. Ne-am construit relatii de incredere cu diferiti notari care elaboreaza actele si formuleaza clar clauzele. Un contract bine scris va permite sa va bucurati in liniste de investitia dvs.
4.    Elaborarea proiectului  dvs. cu o firma de arhitecti cunoscuta. Obtinerea permisului de constructie este o sinergie inte dorintele dvs si obligatiile legale si financiare ale proiectului dvs.
5.    Stabilirea specificatiilor tehnice si estimarile bugetare. Un proiect bine pregatit este cheia reusitei. Va sigurati deasemenea ca societatile folosesc materialele si cantitatile pe care voi le-ati definit. Respectarea bugetului este esentiala pentru a evita surprize financiare.
6.    Oferim consultanta pentru finantarea proiectului dvs. Am selectat partenerii nostrii pentru a va oferi tarifele si conditiile de piata cele mai atractive.
7.    Va sfatuim in alegerea celei mai bune societati de constructii. Alegerea unui bun antreprenor este primordiala pentru asigurarea bunei derulari a santierului.
8.    Furnizarea asigurarilor, garantiilor de buna executie. Fiecare societate de constructii trebuie sa va ofere o asigurare de buna executare la semanarea contractului.
9.    Coordonarea lucrarilor asigurand controlul calitatii. Asiguram coordonarea micilor si marilor proiecte imobiliare spre satisfacerea clientilor nostri. In consultare constanta cu arhitecti, biroul de control si constructor monitorizam in fiecare saptamana activitatea pe santier asigurandu-va ca, calitatea este respectata in toate etapele de constructie.
10.    Administram proiectul dvs. pana la inmanarea cheii. Tinem evidenta avansarii proiectului dvs. incluzand costurile constructiei. Pentru proiecte mai mari, lucram cu firme de contabilitate de reputa?ie. Cu cateva saptamani inainte de predarea la cheie efectuam impreuna cu arhitectul, constructorul o pre-receptie pentru a inlatura orice surpriza neplacuta. Ramanem la dispozitia dvs. si va insotim la receptia finala.
11.    Asistarea in demersurile dvs.administrative.